LIGHTHOUSE LIVING

SFEERVOLLE ONTWERPEN

Met veel enthousiasme, zorg en kennis maakt Lighthouse Living persoonlijke ontwerpen op maat voor jouw nieuwe huis, verbouwing of uitbouw. Omdat onze ontwerpen ontstaan in nauw overleg met onze opdrachtgevers, maken wij ontwerpen die perfect aansluiten op jouw woonwensen. De ontwerpen van Lighthouse Living worden gekenmerkt door heldere vormgeving met veel licht en ruimte. Samen met Lighthouse Living kom je zo tot een sfeervol en leefbaar huis met veel aandacht voor details en afwerking.

LIGHTHOUSE LIVING

PERSOONLIJKE ONTWERPEN

Met veel enthousiasme, zorg en kennis maakt Lighthouse architecture persoonlijke ontwerpen op maat voor jouw nieuwe huis of verbouwing, die perfect aansluiten op jouw woonwensen. De ontwerpen van Lighthouse architecture worden gekenmerkt door heldere vormgeving met veel licht en ruimte. Samen met Lighthouse architecture kom je zo tot een sfeervol en leefbaar huis met veel aandacht voor details en afwerking.

Exclusief wonen hoeft niet bij dromen te blijven

null
projecten

LEES VERDER

null
Over ons

LEES VERDER

null
nieuws

LEES VERDER

LIGHTHOUSE LIVING

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Zelf je droomhuis bouwen of verbouwen tot in de details, waarbij een team van deskundigen je begeleidt tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces, inclusief het vergunningstraject. Dat kan allemaal met Lighthouse Living! De realisatie verloopt van a tot z efficiënt, stressvrij en persoonlijk. Dankzij het transparante proces zijn de kosten en diensten vooraf duidelijk en voorkom je verrassingen achteraf.

0
HUIZEN
0
STIJLEN
0
CONTACTPERSOON