Huis ontwerpen en inrichten

Wanneer je besluit een nieuw huis te laten ontwerpen en inrichten dan zijn er ontzettend veel keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van het huis, materialen die gebruikt worden en de uitstraling van het huis. Dit geldt niet alleen voor de buitenzijde, maar ook voor het interieur van je huis zoals de keuken, de vloeren en het sanitair.

Zelf online je huis ontwerpen en inrichten?

Lighthouse Living biedt een online calculator waarmee je gemakkelijk in 7 stappen je eigen huis kan samenstellen. Hierin kun je keuzes maken voor de buitenkant van je huis maar kun je ook snel en eenvoudig de indeling van je huis samenstellen. Daarna kunnen keuzes worden gemaakt voor de interieurafwerking. Denk aan sanitair, tegels, keukens enz. Ontdek de mogelijkheden voor het ontwerpen en indelen van je huis met onze online calculator.

Een huis ontwerpen en inrichten tot in detail

Wil je liever een persoonlijk ontwerp op maat laten maken? Ook hierbij helpen we je graag. Wij maken met veel plezier een ontwerp dat helemaal past bij jouw woonwensen, jouw perceel en je budget. Onze ontwerpen kenmerken zich door veel licht en ruimte en worden gemaakt in nauw overleg met de opdrachtgever.

Dus ben je op zoek naar een architect om je eigen huis te laten ontwerpen en bouwen? Dan ben je bij Lighthouse Living aan het juiste adres. De gebundelde expertise van Lighthouse Living maakt het mogelijk om jouw droomhuis te realiseren. Als je meer informatie wilt over ons concept of over alle mogelijkheden van bouwen met Lighthouse Living, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met ons via het nummer 035 220 30 10 of per mail; contact@lighthouseliving.nl.