Huis ontwerpen en inrichten

Wanneer je besluit een nieuwe woning te laten ontwerpen en inrichten dan zijn er ontzettend veel keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van het huis, materialen die gebruikt worden en de uitstraling van het huis. Dit geldt niet alleen voor de buitenzijde, maar ook voor het interieur van je woning zoals de keuken, de vloeren en het sanitair.

Zelf online je huis ontwerpen en inrichten?

Lighthouse Living biedt een online configurator waarmee je gemakkelijk in 7 stappen je eigen woning kan samenstellen. Hierin kun je keuzes maken voor de buitenkant van je huis maar kun je ook snel en eenvoudig het interieur van je huis samenstellen. In onze showroom kan je alle keuzes en materialen nog een keer goed met ons samen bekijken. Ontdek de mogelijkheden voor het ontwerpen en inrichten van je huis met onze configurator.

Een huis ontwerpen en inrichten tot in detail

Lighthouse Living kan jouw huis ontwerpen en bouwen tot in detail. Dat betekent niet alleen de buitenkant van de woning, maar ook het interieur. Wij bieden diverse interieur afwerkingen en stijlen in voor jou samengestelde stijlpakketten; denk bijvoorbeeld aan een eigentijds klassieke stijl, een stoer landelijke stijl of juist een moderne woning. Wil je meer weten over de interieurstijlen die wij aanbieden? Klik dan hier.

594 mogelijkheden voor je eigen droomhuis

Ben je op zoek naar een architect om je eigen huis te laten ontwerpen en bouwen? Dan ben je bij Lighthouse Living aan het juiste adres. Lighthouse Living is een samenwerking tussen architect Sanne Boks-Wijma en gerenommeerd bouwbedrijf Dijkhof Bouw. De gebundelde expertise van beide partijen maakt het mogelijk om met Lighthouse Living jouw droomhuis te realiseren. Wij onderscheiden ons door het bieden van een totaalformule waarbij je slechts één contactpersoon hebt. Daarnaast hebben wij een gedreven team van architecten interieurarchitecten en bouwkundigen die het bouwen van een eigen huis voor je kunnen realiseren.

Via onze configurator kan je zelf gemakkelijk je huis ontwerpen en inrichten. Als je nog meer wilt weten over wat er bij komt kijken of over onze totaalformule, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten via het nummer 055 30 114 20 of per mail; contact@lighthouseliving.nl.