WAT KOST EEN HUIS BOUWEN?

Veel mensen vragen zich af: wat kost een huis bouwen? Natuurlijk is dit van veel factoren afhankelijk. In het bijzonder de afmetingen van de woning, de gewenste uitstraling en stijl en de interieurafwerking zijn grote variabelen. Naast deze directe kosten, moet je ook denken aan de kosten van de grond, de vergunningen, de aansluitingen van de nutsvoorzieningen en de tijd die je kwijt bent met organiseren en plannen om je huis te bouwen. Om de kosten en het verloop van een ontwerp- en bouwtraject overzichtelijker te maken, heeft Lighthouse Living een online calculator ontwikkeld. Dit maakt het bouwen van je eigen huis een stuk toegankelijker.

Ontwerp je eigen huis en bereken de kosten

Lighthouse Living biedt een online configurator waarmee je gemakkelijk in 7 stappen je eigen huis kan samenstellen. Zo weet je direct hoe je huis eruit kan zien, welke keuzes je moet maken en wat je huis precies gaat kosten. In deze prijs zijn de bijkomende kosten van onder andere de architect en constructeur al meegenomen.

AFGEWERKT TOT IN DETAIL

Ben je opzoek naar een volledig afgebouwd droomhuis en wil je vooraf duidelijkheid over de kosten van het bouwen van een huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lighthouse Living specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen én inrichten van je droomhuis. Wij onderscheiden ons door het bieden van een totaalformule waarbij we je huis volledig afbouwen. Wil je meer weten over de verschillende interieurafwerkingen die wij aanbieden? Klik dan hier.

Lighthouse Living staat voor je klaar

Onze configurator beantwoord je vraag; wat kost een huis bouwen. Als je nog meer wilt weten over onze totaalformule of onze ontwerpen op maat, dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen

via het nummer 035 22 030 10 of per mail; contact@lighthouseliving.nl.