LIGHTHOUSE

architecture

Wil je jouw huis laten bouwen of verbouwen met een ontwerp dat volledig aansluit bij jouw woonwensen en smaak, wil je net wat anders of staan er bijzondere uitgangspunten in het bestemmingsplan van jouw kavel? Lighthouse Living ontwerpt met veel enthousiasme, zorg en kennis jouw droomhuis op maat.

JOUW WOONWENSEN

VOOROP

Omdat iedereen verschillende idee├źn heeft over de ideale woonruimte, maken we speciaal voor jou een persoonlijk ontwerp dat precies aansluit bij jouw woonwensen. Onze ontwerpen worden gekenmerkt door veel licht en ruimte. De richting van de zon op jouw kavel vormt dan ook vaak een belangrijk uitgangspunt. Onze ontwerpen worden gekenmerkt door heldere en slimme oplossingen voor uitdagende of alledaagse vraagstukken. Wij adviseren ook graag op het gebied van interieurafwerking, bijvoorbeeld door middel van materialisatie, meubels op maat en verlichting.

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek maken wij eerst een schetsontwerp dat we vervolgens persoonlijk met jou bespreken. Het ontwerp wordt vervolgens uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Uiteraard verzorgen wij daarna de tekeningen en berekeningen die nodig zijn voor de omgevingsvergunning en de uitvoering van de bouw.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.