LIGHTHOUSE LIVING

Ben je op zoek naar een architect om je eigen huis te laten ontwerpen en bouwen of grondig te verbouwen? Dan ben je bij Lighthouse Living aan het juiste adres. Met veel enthousiasme , zorg en kennis ontwerpt en begeleidt Lighthouse Living jouw totale bouw- en verbouwprojecten, van start tot oplevering. Lighthouse Living is een samenwerking tussen architect Sanne Boks-Wijma en gerenommeerde bouwbedrijven in Nederland. De gebundelde expertise van de verschillende partijen maakt het mogelijk met Lighthouse Living jouw droomhuis te realiseren.

In de 12 jaar waarin ik als architect en interieurarchitect heb gewerkt vanuit mijn eigen bedrijf, heb ik gemerkt dat bouwen, verbouwen en verhuizen als best stressvol ervaren kunnen worden. Hoe loopt het proces, wat moet ik allemaal beslissen, hoe lang gaat het duren en niet te vergeten wat gaat het allemaal kosten? Allemaal vragen die ik vaak heb gehoord.

Zeker het bouwen of verbouwen van je eigen droomhuis is iets wat de meeste mensen niet vaak zullen doen in hun leven en best heel spannend kan zijn. De mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig wat tegelijkertijd geweldig en overweldigend is. Zeker als je er een drukke baan of een gezin naast hebt. Met Lighthouse Living wil ik mensen graag helpen in dit spannende proces. We ontwerpen graag jouw droomhuis op maat dat helemaal aansluit bij jouw wensen. Ook kun je op onze website in onze calculator jouw huis helemaal naar eigen smaak samen stellen, maar blijven de keuzemogelijkheden overzichtelijk.

Daarnaast wil ik als architect graag een fraai en compleet plaatje aanbieden waarin we ook veel aandacht besteden aan de interieur afwerking. De details maken het verschil. We hebben zelfs aan de styling en de meubels gedacht. Lighthouse Living is meer dan het stapelen van stenen; het gaat om een lifestyle.

Warme groet,

Sanne

Sanne Boks-Wijma