Schetsontwerp villa Brummen

Voor een echtpaar uit het oosten van het land hebben we een schetsontwerp mogen maken voor een waanzinnige villa. Een huis dat helemaal omringd is door ongekende vergezichten. Helaas zal het project door omstandigheden niet worden uitgevoerd maar wat was het leuk om weg te dromen met dit ontwerp!

Lees verder

Lighthouse Living terugblik

Veel liever fotografeer ik leuke projecten of bouwplaatsen maar af en toe moet ik zelf ook op de foto voor de website of iets dergelijks. Niet mij favoriete bezigheid maar voor deze keer dan maar. De afgelopen jaren zijn super druk en leuk geweest voor Lighthouse Living dus af en toe moet ik even tijd…

Lees verder

Bouwupdate Laren

In Laren begint het ook lekker op te schieten nu. De buitenkant van het huis is klaar om geschilderd te worden en er is een start gemaakt met de interieurafwerking. Het is een huis geworden met een vriendelijke uitstraling op een geweldige plek.      

Lees verder

Afgerond project in Nijmegen

In Nijmegen is dit heerlijk ruime en frisse huis al een tijdje geleden opgeleverd. Vandaag zijn we foto’s gaan maken en o wat is het leuk geworden! Lekker ruime en lichte ruimtes en een heerlijke tuin.  

Lees verder

Volgende fase in Wassenaar

In Wassenaar zit de rieten dakbedekking erop, de kozijnen en het glas zijn geplaatst dus is het tijd om naar binnen te gaan. De interieurafwerking van dit huis wordt helemaal verzorgd door Studio Sophie

Lees verder

Verbouwing in Blaricum

In Blaricum gaan we een ontwerp maken voor de verbouwing van dit gedateerde maar super leuke huis. De hele huis moet helemaal opnieuw worden ingedeeld en er gaat een stuk uitgebouwd worden. Leuk project om lekker mee te puzzelen.

Lees verder

Het dak vliegt erop!

Dit is altijd zo’n gaaf moment! In 1 of 2 dagen ligt het hele dak erop. Met een aantal grote elementen die met de kraan naar boven worden getakeld, wordt het hele dak opgebouwd. Dan kan de rietdekker beginnen.

Lees verder

Villa Laren update

De kelderbak is geplaatst, de wanden van de begane grond staan en de kozijnen van de serre aan de achterkant. worden geplaatst. volg onze instagram en facebook pagina voor bouwupdates.

Lees verder

Nieuwbouw in Soest

In Soest gaan we ook een super leuk huis bouwen voor een jong koppel. Het huis krijgt een moderne uitstraling met moderne materialen maar heeft een traditionele basisvorm met een mansardekap zoals de omliggende bebouwing.

Lees verder