Beurs Eigen Huis 2020

We staan dit voorjaar al weer voor de derde keer op de Beurs Eigen Huis in Utrecht! De Beurs Eigen Huis is de grootste particuliere bouwbeurs in Nederland en met 250 exposanten in verschillende disciplines zeer divers. Heb je bouwplannen kom dan vooral even langs bij ons in de stand. We kunnen je dan alles…

Lees verder

De kap zit erop in Abcoude

Yes de kap zit erop in Abcoude! nu kan je de vorm van het huis pas goed zien. De kozijnen zitten er ook al in waardoor je al een beetje een idee krijgt van hoe de gevels er straks uit gaan zien. Het schiet lekker op.

Lees verder

Eerste bouwvergadering Abcoude met appeltaart

Vandaag hebben we de eerste bouwvergadering gehad op de bouw in Abcoude. Met de toekomstige bewoners en kaplaarzen aan hebben we eerst de bouwplaats zelf bekeken. De fundering zit er in en het metselwerk begint vandaag. Na nog wat punten op de I te hebben gezet en de planning door te hebben genomen hebben we…

Lees verder

Start Abcoude

Vorige week zijn we begonnen aan dit heerlijke gezinshuis in Abcoude. In de verschijning van een ouderwetse boerderij maar dan in een nieuw jasje. Het huis krijgt een speels karakter door de eigentijdse details die we hebben toegevoegd. Kan niet wachten tot hij af is.

Nieuw project in Mierlo

Wat een mooi plekje voor ons volgende project! Op deze plek in Mierlo komt binnenkort een Lighthouse Living droomhuis te staan. Veel zin om aan de slag te gaan!

Beurs Eigen Huis voorjaar 2019

Ook dit jaar stond Lighthouse Living op de voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs in Utrecht (15 t/m 17 maart). We kijken terug op drie super leuke en leerzame dagen. We hebben veel leuke enthousiaste mensen gesproken en veel inspiratie opgedaan. De winst van de award voor beste stand was voor ons…

Lees verder

Open huis Nieuw Vennep

Open Huis Wil je kennis maken met onze Grote Kaap? Op zaterdag 10 november tussen 12.00 en 15.00 organiseren wij een open huis in de Grote Kaap in Nieuw Vennep. Stuur ons een mail voor details en het adres. Wij staan voor je klaar met koffie en appeltaart. Tot dan!

Lees verder

Bouw-update Nieuw Vennep

Bouw-update Nieuw Vennep. De bouw van de Grote Kaap schiet behoorlijk op. Waar in mei alleen nog weiland was, staat nu een sfeervol familiehuis. De komende tijd staat in teken van de hoogwaardige afwerking. Zowel buiten als binnen. Binnenkort volgen foto’s van de binnenkant.