WAT KOST EEN SCHUURWONING BOUWEN?

Het Lighthouse Living concept is ontwikkeld om het bouwproces zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken en om opdrachtgevers te ontzorgen. Dankzij het transparante proces zijn de kosten en diensten vooraf duidelijk en voorkom je verrassingen achteraf. Ook tijdens de bouw is de communicatie helder en overzichtelijk. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Stel in de online calculator je huis samen waarbij de prijzen inclusief BTW bij elke stap overzichtelijk staan aangegeven zodat je weet wat elke keuze die je maakt kost.

SCHUURWONING ONTWERP

De schuurwoningen worden gekenmerkt door een eenvoudige strakke hoofdvorm met strakke lijnen, natuurlijke materialen en veel glas en dus veel lichtinval. Kies jouw favoriete schuurwoning. Wil je iets net een beetje anders? Geen probleem laat het ons weten en wij kunnen de ontwerpen naar wens en in overleg aanpassen. Zit jouw perfecte schuurwoning er nog niet tussen, dan maken we graag een ontwerp op maat voor je.

SCHUURWONING BOUWEN?

ONTWERP JE EIGEN SCHUURWONING

Wil je graag je eigen schuurwoning bouwen met een eigentijdse vormgeving en veel lichtinval? Lighthouse Living realiseert overzichtelijk en eenvoudigĀ  jouw schuurwoning voor je op een door jou uitgekozen plek. In onze online configurator kan je in 7 eenvoudige stappen je eigen huis samenstellen inclusief interieur afwerking naar keuze. Je kunt kiezen uit diverse typen huizen waaronder een aantal moderne en stoere schuurwoningen. Ben je benieuwd naar de prijs van je eigen samengestelde schuurwoning? Die vind je ook terug in de schuurhuisconfigurator,