LIGHTHOUSE LIVING

Ben je op zoek naar een architect om je eigen huis te laten ontwerpen en bouwen? Dan ben je bij Lighthouse Living aan het juiste adres. Lighthouse Living is een samenwerking tussen architect Sanne Boks-Wijma en gerenommeerd bouwbedrijf Dijkhof Bouw. De gebundelde expertise van beide partijen maakt het mogelijk met Lighthouse Living jouw droomhuis te realiseren.

In de 10 jaar waarin ik als architect en interieurarchitect heb gewerkt vanuit mijn eigen bedrijf, heb ik gemerkt dat bouwen, verbouwen en verhuizen als behoorlijk stressvol ervaren kunnen worden. Hoe loopt het proces, wat moet ik allemaal beslissen, hoe lang gaat het duren en niet te vergeten wat gaat het allemaal kosten? Allemaal vragen die ik vaak heb gehoord.

Zeker het bouwen van je eigen droomhuis is iets wat de meeste mensen niet vaak zullen doen in hun leven en best heel spannend kan zijn. De mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig wat tegelijkertijd geweldig en overweldigend is. Zeker als je er een drukke baan of een gezin naast hebt. Met Lighthouse Living wil ik mensen graag helpen in dit spannende proces. Op onze website kun je jouw huis helemaal naar eigen smaak samen stellen, maar blijven de keuzemogelijkheden overzichtelijk.

Daarnaast wil ik als architect graag een fraai en compleet plaatje aanbieden waarin we ook veel aandacht besteden aan de interieur afwerking. De details maken het verschil. We hebben zelfs aan de styling en de meubels gedacht. Lighthouse Living is meer dan het stapelen van stenen; het gaat om een lifestyle.

Warme groet,

Sanne

Sanne Boks-Wijma

Dijkhof Bouw staat garant voor meer dan 90 jaar vakmanschap en vele tevreden relaties. We zijn gespecialiseerd in klantgericht bouwen met oog voor detail en vormgeving. Inhoud en vorm gaan hand en hand. De wensen van de klant staan altijd centraal bij ons en Dijkhof Bouw zorgt voor de juiste vertaling daarvan in alle aspecten van het bouwtraject. Van de voorbereiding en uitvoering tot en met de oplevering en de after sales.

Ons geheim: pure kwaliteit met een efficiënte bedrijfsvoering. Dit merk je aan het vakmanschap van onze medewerkers. Maar ook aan onze grondige voorbereiding van ieder project. Zo besparen we zowel tijd als kosten. Minstens zo belangrijk is onze ‘meteen goed’-filosofie: ieder project leveren we op zonder vervelende verrassingen. Bouwen op vertrouwen.

Dijkhof is een echt familiebedrijf wat ik als 2e generatie Dijkhof alweer 7 jaar mag leiden. Met Lighthouse Living willen we mensen ontzorgen. Omdat alle ontwerpen van tevoren zijn uitgewerkt en doorgerekend kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Dit geeft veel rust.

 

Vriendelijke groet,

Dennis Dijkhof

Dijkhof Bouw